Agersø har en unik natur

Oplev naturen på tæt hold

Agersø har mange skønne naturoplevelser at byde på. Et ophold på Agersø Naturcenter giver god mulighed for at komme tæt på naturen. Oplev strandene, engene og havet - nyd naturen med alle dens planter og dyr. Vi tilbyder fossilture, fugleture og ture, hvor der sankes spiselige planter.   

Aktivitet med guide koster 275 kr. pr. time. 

På jagt efter mad i naturen

Strandkål, mælkebøtte, tang og hyben.. gå på jagt efter spiselige planter. Lær at tilberede enkle retter og at fremstille jeres eget salt eller sukker. I Naturcentrets bogsamling findes bøger til hjælp og inspiration. NB: Egnet salt og sukker kan købes hos Agersø Købmanden.

Gadekærets hemmeligheder

Mød gadekærets dyr - kig efter fisk, tudser, snoge og insekter. Der er også mulighed for et stjerneløb med poster, der handler om gadekæret, øen og dets dyr.

Fossiljagt

Find fossiler på Agersøs strande. Der er god mulighed for at finde vættelys, forstenede søpindsvin eller andre spændende fossiler, når du lærer, hvad du skal kigge efter! På dage, hvor jagten på fossiler lykkes mindre godt, er der helt sikkert en flot sten, der kun venter på at blive fundet. Tilbage på Naturcentret kan du give stenen nyt liv med farver. 

Vi mangler at skrive om flere af vores tilbud, bl.a. fugleture og fortællerværksted.

Det kommer snart - men vil du vide mere lige nu, så ring til os